Invitation til Premiere – “Lokale Fødevare i Danmark”

Kære Landmand, Fødevareproducent, gastronom, grossist, købmand , forbruger – Ja alle der har en interesse i at fremme begrebet ” Lokale Fødevarer” I hele Danmark

Kom med til Premiere, præsentation og stiftende generalforsamling for en helt ny samlende forening for alle der har interesse i at fremme lokale stedbundne fødevarer i Danmarks kongerige – – Branche & Interesse Organisationen ” Lokale Fødevarer I Danmark”

Premiere, Præsentation & Stiftende generalforsamling for foreningen “Lokale Fødevarer i Danmark”

  1. maj kl 9.00 – 16.00

Brogården ved Søren Wiuff – “Danmarks asparges og Grøntsags grand old man”

Strandvejen 1 4532 Gislinge

Program –

Invitation-Premiere-for-brancheorganisationen-Lokale-Foedevarer-i-DanmarkDownload
Link til tilmelding her – https://www.place2book.com/da/sw2/sales/69pxosxawd

Vi har i mere end 20 år talt om lokale fødevarer – Ordet er brugt så meget, at de fleste ikke er helt med på hvad det betyder – Når man ikke har en ide om, hvad det konkret præcist omhandler, så bliver det også meget svært at gøre noget ved.

Jesper Zeihlund – Local Food mind fik samlet en arbejdes for et lille års tid siden med det formål at sammensætte en fremadrettet blivende løsning –

Resultatet fra arbejdsgruppen er at der etableres en national dækkende forening- brancheorganisation der rummer alle interessenter fra Råvare til Tallerken – Altså både landmænd og forbrugere, og alt det imellem.

Som i kan se på Local Food Mind s web, er der herfra allerede sat enorme mængder ord på emnet, så derfor vil vi ikke sætte mere ord på sagen, men som de første gå til intensiv handling.

Vi præsenterer indhold og tankerne d. 16. maj, hvor i alle er inviterer ( Indtil Sørens kartoffellade er fyldt)

I får et lille smugkig på indhold til dagen nedenstående – På dagen vil i også møde strategiske partnere – Direktør Merete Friis Sparekassen Sjælland – Fyn, Advokat & Partner Nikolai Juhl Hansen Dreiststorgaard, Senior Manager og ESG ekspert Mette Toftegaard fra BDO – Derudover er resten af arbejdsgruppen selvfølgelig også med og give deres ord med på vejen om hvorfor de ser dette tiltag som givende og nødvendigt – Du kan møde Godsejer og Kulinarisk Iværksætter August Hage fra Oremandsgård, Direktør Peter Mejnertsen fra Mejnerts ” Muld til Mund” , Torben og Lisbeth Christensen fra Rokkedyssegård bær, Troels Kornum fødevarerådgiver, samt min egen gode praktiske wingman Anette Friis og selvfølgelig Initiativtageren Jesper Zeihlund – Local Food Mind

Alle der har interesse i emnet Lokale stedbundne fødevarer fra hele Danmark er inviteret – Også privateforbrugere – Vi vil nemlig helt lavpraktisk gøde det alle snakker om – Koble værdikæden, og den går fra mark til personen der sidder med en tallerken foran sig